Tennismogelijkheden

De volgende afspraken zijn gemaakt :

RADBOUD SPORTCENTRUM

* maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 23.00 uur.  Banen reserveren via de website van het sportcentrum. Op woensdag clubavond, zie kopje “clubavond/ochtend”

* zaterdag en zondag   van 09.00 uur – 21.00 uur. Banen reserveren via de website van het sportcentrum. Op zondag clubochtend, zie kopje “clubavond/ochtend.

Banen reserveren via de website van het sportcentrum:  http://www.ru.nl/sportcentrum/ikwil/tennis-squashbaan. Dit kan maximaal 48 uur van te voren. Klikken op “inloggen klanten RSC”. Dan je e-mailadres invullen (voor RadboudUMC medewerkers/partners/introducees) of je S/U/E nummer (voor RU medewerkers). Vergeet niet je wachtwoord in te vullen. Hierna ben je ingelogd als lid. Klik dan op het rode tabblad “locaties/vrij sporten”. Kies onderaan de pagina voor tennis en de datum en tijd waarop je wilt tennissen en voeg toe aan keuzelijst en bevestig deze. Tot slot nogmaals je nummer invoeren voor definitieve bevestiging. Voordat je gaat spelen dien je je ticket te printen (kan op sportcentrum) en dit samen met je speelpartner(s) bij de balie in te leveren op vertoon van alle sportkaarten.

CLUBAVOND/OCHTEND

Woensdagavond en zondagochtend zijn er buiten uren gereserveerd als clubavond/ochtend, bedoeld om medeleden te ontmoeten en met mensen van verschillend niveau te kunnen spelen. Hiervoor is het handig om je aan te melden in de groepsapp. Reserveren via de website is dus niet nodig.

Sinds een tijdje is het fijn om, als je op de clubtijden wilt spelen, je aan te melden via onze eigen tennisapp. Zo weten degene die komen spelen met hoeveel leden ze zijn. Stuur een mail naar sonjastaals@hotmail.com om je voor de app aan te melden als je hier nog niet instaat. Vermeld je volledige naam en tel nummer.

Radboud SportCentrum (RSC):

* woensdag van 19.00 uur – 21.00 uur baan 4 t/m 6 (clubavond)

* zondag van 10.00 uur – 12.00 uur baan 1 t/m 3 (clubochtend)