Personeelsvereniging

Personeelsvereniging
Veel mensen die in het Radboud UMC of op de Radboud universiteit werken, weten dat er een PV, een personeelsvereniging, is. Maar degenen die hier niet werken, willen misschien eens iets meer over deze vereniging weten. Als je namelijk lid bent van Radboud Tennis, dan moet je ook lid zijn van de PV.

Hier vind je de site van de personeelsvereniging. De PV organiseert allerlei activiteiten voor (oud)personeelsleden van het ziekenhuis en universiteit. Ook kun je als je lid bent, korting krijgen bij de meer dan 100 aangesloten leveranciers. Dit loopt uiteen van bioscoop tot verzekeringen. Elk jaar komt er een nieuw boekje uit waar de leveranciers instaan. Je kunt via de PV voor een gereduceerd tarief sporten, cursussen volgen of lid worden van Radboud senioren (eigen vereniging).

Kortom, er is van alles te doen tegen interessante prijzen. Kijk eens op de site voor meer informatie!

Unieke kans om binnen de PV Radboud te tennissen.

In het verleden al ooit eens een balletje geslagen en een aantal jaren geleden je racket in de wilgen gehangen? Of heb je nog nooit een tennisracket aangeraakt? Dan is het voor jou nu de kans om dit (weer) op te pakken.

Bij de Radboud Universiteit en het Radboud UMC is onder de koepel van PV Radboud tennisvereniging Radboud Tennis actief. Deze tennisclub heeft op dit moment zo’n 50 leden en vindt het altijd leuk om nieuwe leden te verwelkomen. Word lid en je kunt tennissen op de banen van het Radboud Sportcentrum. Er worden regelmatig leuke toernooien georganiseerd om andere leden te leren kennen.

Heb je nog vragen, stuur dan een Email naar: sonjastaals@hotmail.com. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan.